foto overeenkomst

WDS’19 en PS Sports & events slaan handen ineen.

Door Ralph de Brouwer
Vanaf het huidige seizoen 2013/2014 zal de voetbalschool PS Sports wekelijks aanwezig zijn op het sportpark van WDS’19. Elke zondag ochtend zal er getraind worden tussen 09.00 en 11.00 op sportpark paradijs.
Op zondag 11 augustus hebben beide partijen officieel een overeenkomst gesloten waarin duidelijk naar voren komt wat beide partijen het belangrijkst vinden, dat is voetbal.
Meer weten? Klik dan hier of op de foto.


sedat voetbalt


WDS’19 en PS Sports & Events slaan handen ineen

Door Liejan van Horen
PS Sports & Events is een organisatie die met zijn voetbalschool jong voetbaltalent een kans wil bieden om door te breken. Daarbij komen niet alleen voetbaltechnische aspecten aan bod, maar ook persoonlijke zoals weerbaarheid. Aan vooral dat laatste ontbreekt het in de huidige voetbalwereld. Sedat Siner, drijvende kracht achter PS Sports & Events, verwoordt het zo: “Het is belangrijk dat een speler zijn verlies durft te nemen en het kan accepteren dat de scheidsrechter een fout maakt.” WDS’19 heeft voor zijn spelers en jeugdtrainers sterk behoefte aan professionele training en zo hebben beide partijen elkaar gevonden.

Meer weten? Klik dan hier of op de foto.